Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Neurociències

La missió del Programa en Neurociències és donar suport a la recerca clínica, que en darrer terme ens ha de donar una millor comprensió de les malalties mentals i neurodegeneratives.

Presentació

La missió del Programa en Neurociències és donar suport a la recerca clínica, que en darrer terme ens ha de donar una millor comprensió de les malalties mentals i neurodegeneratives.

El Programa està constituït per 20 grups de recerca amb una orientació prou clínica:

Els serveis i seccions clíniques de Neurofisiologia, Neurocirurgia de l'Hospital del Mar formen part del programa en Neurociències i, a través de la col·laboració amb altres grups del Programa, amb major trajectòria de recerca, estan consolidant les seves línies de recerca i augmentant la seva participació en propostes d'R+D.

Una bona part dels grups del Programa són Grups de Recerca Consolidats pel Pla de Recerca i Innovació (PRI) de la Generalitat de Catalunya, i formen part d’estructures organitzatives temàtiques en xarxa, com RETICs o CIBERs.

Els grups de Bioanàlisi i de Farmacologia Humana i Neurociències, constitueixen juntament amb el Grup de Recerca en Proteòmica de la UPF, la unitat de recerca BAPP (Bioanàlisi, Farmacologia i Proteòmica), membre de TECNIO, que és la marca creada per ACC1Ó que aglutina els principals agents experts en recerca aplicada i transferència tecnològica de Catalunya. El BAPP esdevé un referent en l’àmbit de la química associada a la farmacologia, la toxicologia i el desenvolupament de nous medicaments.

Com a eix estratègic i organitzatiu, el programa compta amb un Grup de suport transversal. El grup té com a missió donar suport a la planificació i l'execució dels projectes del Programa i a la disseminació dels seus resultats.

Contacte

Director:
Pablo Villoslada(ELIMINAR)

Tel:
93 316 04 70

Fax:
93 316 04 10

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte