IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Salut Mental Víctor Pérez

El Grup de Recerca en Salut Mental és un equip multidisciplinari que integra diferents professionals de salut mental, experts en neuroimatge, tècnics i personal de suport a la recerca. El grup està estretament vinculat a l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) del Parc de Salut Mar, on desenvolupen les seves tasques la majoria d'investigadors clínics de l´equip. El grup està adscrit a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), situat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

El nostre grup té col·laboracions amb grups nacionals i internacionals, i està integrat al CIBERSAM (Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Salut Mental, Ministeri de Salut, Institut de Salut Carles III). Dintre del CIBERSAM, formem el grup “G21 Sant Pau – Mar”, un grup format per investigadors i personal contractat per el Parc de Salut Mar-IMIM i de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau-IR, un grup amb una àmplia experiència en recerca, clínica i docència.

Les principals línies d'investigació del grup són les següents:

  • Trastorns afectius: nous instruments terapèutics en depressió major resistent; prevenció del suïcidi; neuroimatge estructural i funcional; marcadors biològics i genètics; identificació i avaluació de noves dianes i programes terapèutics; farmacogenètica.
  • Trastorns psicòtics: factors ambientals, biològics i genètics; eficàcia i efectivitat de fàrmacs antipsicòtics; primers episodis psicòtics; interacció genotip-fenotip i ambient; neuroimatge; farmacogenètica; noves estratègies terapèutiques.
  • Terapèutica en salut mental: eficàcia i resistència al tractament; validació d'escales diagnòstiques i d'avaluació; revisions sistemàtiques; neuropsicologia; neurofisiologia; neuroimatge.

Contacte

Group leader:
Víctor Pérez(ELIMINAR)

Tel:
932483495

Pg. Marítim 25-29
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte