Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

MARMetabolomics

MarMetabolomics és la Plataforma de Metabolòmica de l'Hospital del Mar Research Institute de Barcelona.

MarMetabolomics té com a principal finalitat proporcionar la nostra experiència en metabolòmica a projectes científics relacionats amb la salut. Partint del principi que la combinació de diferents coneixements és vital per a l'obtenció de resultats robustos, creiem que la utilitat de les anàlisis metabolòmiques es maximitza quan està orientat a qüestions específiques proposades per clínics / investigadors en contacte directe amb els pacients.

MarMetabolomics està associatda al Grup de Recerca en Metabolòmica Aplicada de l'Institut de Recerca Hospital del Mar afavorint que la plataforma estigui sempre a l'avantguarda de les determinacions metabolòmiques.

Com a plataforma tenim capacitat per a participar en totes les etapes dels estudis metabolòmics: disseny experimental, selecció de rutes metabòliques, anàlisi de mostres biològiques (plasma, sèrum, saliva, cabell, cultius cel·lulars, teixits, FFPE...), tractament i anàlisi de dades, interpretació biològica dels resultats. Les nostres determinacions  han format part de publicacions en revistes de gran impacte com ara JAMA, Nature Communications, Clinical Cancer Research, Cancer Research o Journal of Pineal Research.

Contacte

Lab Leader:
Oscar Pozo(ELIMINAR)

Tel:
93 3160480

Dr. Aiguader, 88, 2ª Planta
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte