IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Direcció

Joaquim Bellmunt Molins, oncòleg especialista en càncer genitourinari i un dels líders mundials en càncer de bufeta i ronyó, és el director de Recerca del Parc de Salut MAR (PSMAR) de Barcelona i director de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) des de novembre de 2016.

El Dr. Bellmunt va ser el cap de secció de Tumors Sòlids de l’Hospital del Mar de l’any 2006 al 2013, liderant a l’IMIM la recerca clínica en càncer genitourinari. El març del 2013 va ser proposat per dirigir el Centre de Càncer de Bufeta, un consorci del Dana Farber Cancer Institute de Boston, un dels millors centres de càncer del món, i del Brighman and Women’s Hospital. Durant la seva estada a Estats Units, va ser nomenat professor associat de medicina a la Universitat de Harvard.

És cofundador del Grup Espanyol de Tractament de tumors genito-urinaris i assessor de les més prestigioses publicacions mundials de l’especialitat. Com autor, compta amb més de 275 articles arbitrats i més de 300 comunicacions en congressos i capítols de llibres. També és membre de la Societat Americana per a la recerca del Càncer i l’Associació Americana d’Oncologia Mèdica i forma part del Comitè Científic del Congrés de l’American Society of Clinical OncologyGenitourinary. A Catalunya, participa com a assessor expert en l’elaboració i desenvolupament de les Oncoguies del CatSalut.

La seva contribució recent més important ha estat liderar l’estudi internacional de phase III que demostra resultats positius en supervivencia amb el tractament amb Pembrolizumab (immunoteràpia) en càncer de bufeta avançat.

Contacte

Director:
Joaquim Bellmunt Molins

Secretària:
Pilar Sánchez Macías(ELIMINAR)

Tel:
93 316 07 80

Fax:
93 316 04 10

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte