IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

IMIM OpenLab, impuls al jove talent científic

L'Institut Hospital de la Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) aposta per atreure talent científic d'excel·lència i joves investigadors a través del programa IMIM OpenLAB. Aquesta iniciativa posa a la seva disposició unes instal·lacions completament equipades i finançament inicial per a oferir-los una carrera, com a investigadors, competitiva i d'excel·lència.

PROGRAMA D’ATRACCIÓ DE TALENT INVESTIGADOR D’EXCEL·LÈNCIA

L'Institut Hospital de la Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) ha habilitat un nou espai, l’IMIM OpenLAB, en el qual es vol incorporar a mig centenar de joves talents europeus en els pròxims anys i, d'aquesta manera, impulsar a l’IMIM-Hospital de la Mar com un centre líder en la recerca biomèdica rellevant per als pacients.

El programa d'atracció de talent investigador d'excel·lència a més de l'espai, preveu assegurar el finançament necessari per als primers anys per als nous grups de recerca que optin per l’IMIM-Hospital de la Mar per a emprendre o continuar el seu treball.

Aquesta iniciativa anirà acompanyada amb una convocatòria anual per a contractar un investigador del més alt nivell, internacionalment reconegut i consolidat. La primera edició, convocada l'any 2020, ja va aconseguir una dotzena de candidatures d'investigadors amb el perfil sol·licitat.

El clúster biomèdic conformat per l'IMIM, l'Hospital de la Mar i l'entorn PRBB constitueix un entorn privilegiat per dur a terme una investigació biomèdica puntera i altament translacional.

IMIM OpenLab

Els nous laboratoris s'han dissenyat com a zones de treball diàfanes, completament equipades i amb zones compartides per a l'emmagatzematge de mostres en fred i la seva manipulació en ambients protegits. En ells, els equips científics podran desenvolupar les seves recerques en un ambient d'intercanvi d'idees amb altres investigadors, fins i tot de diferents disciplines. Amb aquesta incorporació es reforça l'aposta de l'IMIM-Hospital del Mar per a atreure talent científic d'excel·lència.

  • més de 200 m²

  • redisseny d'espais

  • àrees de treball obertes

  • noves àrees compartides de treball i reunió

  • àrees compartides per a emmagatzematge i maneig de mostres en fred en ambients protegits

  • entorn d'intercanvi d'idees amb altres investigadors, fins i tot de diferents disciplines


 
 

El disseny d’IMIM OpenLab ha estat possible a partir de la revisió dels usos i funcionalitats i gràcies al treball conjunt amb els grups de recerca que ja duen a terme la seva tasca a l'IMIM-Hospital del Mar i al personal administratiu, reassignant-se prioritats i zones de treball. El resultat d'aquest esforç col·lectiu s'ha concretat en un redisseny complet dels espais dotant-los d'una major coherència i facilitant noves zones de treball i de reunió compartides. 

DONA UN IMPULS AL JOVE TALENT CIENTÍFIC 

Contacta amb la Fundació Amics de l'Hospital del Mar 

amics@hospitaldelmar.org

TEL. 93 248 37 82 

www.amicsdelhospitaldelmar.org 

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte