IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

IMIM OpenLab, impuls al jove talent científic

L'Institut Hospital de la Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) aposta per atreure talent científic d'excel·lència i joves investigadors a través del programa IMIM OpenLAB. Aquesta iniciativa posa a la seva disposició unes instal·lacions completament equipades i finançament inicial per a oferir-los una carrera, com a investigadors, competitiva i d'excel·lència.

PROGRAMA D’ATRACCIÓ DE TALENT INVESTIGADOR D’EXCEL·LÈNCIA

L'Institut Hospital de la Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) ha habilitat un nou espai, l’IMIM OpenLAB, en el qual es vol incorporar a mig centenar de joves talents europeus en els pròxims anys i, d'aquesta manera, impulsar a l’IMIM-Hospital de la Mar com un centre líder en la recerca biomèdica rellevant per als pacients.

El programa d'atracció de talent investigador d'excel·lència a més de l'espai, preveu assegurar el finançament necessari per als primers anys per als nous grups de recerca que optin per l’IMIM-Hospital de la Mar per a emprendre o continuar el seu treball.

Aquesta iniciativa anirà acompanyada amb una convocatòria anual per a contractar un investigador del més alt nivell, internacionalment reconegut i consolidat. La primera edició, convocada l'any 2020, ja va aconseguir una dotzena de candidatures d'investigadors amb el perfil sol·licitat.

Programa d’atracció de talent 

El clúster biomèdic conformat per l'IMIM, l'Hospital de la Mar i l'entorn PRBB constitueix un entorn privilegiat per dur a terme una investigació biomèdica puntera i altament translacional.

IMIM OpenLab

Els nous laboratoris s'han dissenyat com a zones de treball diàfanes, completament equipades i amb zones compartides per a l'emmagatzematge de mostres en fred i la seva manipulació en ambients protegits. En ells, els equips científics podran desenvolupar les seves recerques en un ambient d'intercanvi d'idees amb altres investigadors, fins i tot de diferents disciplines. Amb aquesta incorporació es reforça l'aposta de l'IMIM-Hospital del Mar per a atreure talent científic d'excel·lència.

  • més de 200 m²

  • redisseny d'espais

  • àrees de treball obertes

  • noves àrees compartides de treball i reunió

  • àrees compartides per a emmagatzematge i maneig de mostres en fred en ambients protegits

  • entorn d'intercanvi d'idees amb altres investigadors, fins i tot de diferents disciplines


 
 

El disseny d’IMIM OpenLab ha estat possible a partir de la revisió dels usos i funcionalitats i gràcies al treball conjunt amb els grups de recerca que ja duen a terme la seva tasca a l'IMIM-Hospital del Mar i al personal administratiu, reassignant-se prioritats i zones de treball. El resultat d'aquest esforç col·lectiu s'ha concretat en un redisseny complet dels espais dotant-los d'una major coherència i facilitant noves zones de treball i de reunió compartides. 

DONA UN IMPULS AL JOVE TALENT CIENTÍFIC 

Contacta amb la Fundació Amics de l'Hospital del Mar 

amics@hospitaldelmar.org

TEL. 93 248 37 82 

www.amicsdelhospitaldelmar.org 

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte