IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Serveis sanitaris Jordi Alonso

La nostra recerca es centra en els mètodes psicomètrics i epidemiològics per a mesurar la salut percebuda, la discapacitat i els resultats informats pel pacient (PRO). Les nostres principals línies de recerca apliquen aquests mètodes per a avaluar la càrrega dels trastorns mentals i per a la recerca d’efectivitat comparativa d’intervencions per a malalties cròniques, en particular càncer i asma, entre d’altres. La nostra investigació es duu a terme en col·laboració amb diverses xarxes internacionals de recerca. La transferència de coneixement també és un focus important del grup, amb un paper principal a BiblioPRO, la biblioteca en línia de PRO en espanyol, que inclou més de 1.350 instruments.

Desenvolupem una sèrie d’activitats educatives i de tutoria, en particular el programa de Mestratge en Salut Pública, i el títol de Medicina i altres programes d’educació oficial de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), així com la Unitat Docent PSMAR d’especialistes en Medicina Preventiva i Salut Pública. El nostre equip està format per 25 professionals amb diferents trajectòries formatives, tal com ciències de la vida, psicologia, estadística i altres, i és part del CIBER en Epidemiología y Salud Pública (Instituto de Salud Carlos III) i està reconegut com a Grup de Recerca Consolidat per l’AGAUR (DIUE, Generalitat de Catalunya).

Contacte

Coordinador:
Jordi Alonso

Tel:
(34) 93 316 07 60

Fax:
(34) 93 316 07 97

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques Nota legal | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte