Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

 • 01/12/2023

  Guías ESC Síndrome Coronario Agudo

  Us convidem al pròxim seminari conjunt del Servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar i el Grup de Recerca Biomèdica en Malalties del Cor del Hospital del Mar Research Institute que tindrà lloc el pròxim divendres 01/12/2023 a les 08:10 h a la Sala Marie Curie. El títol serà "Guías ESC Síndrome Coronario Agudo" i anirà a càrrec del Dra. Mª Jose Martínez Membrive, Metgessa adjunta del Servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar.

 • 01/12/2023

  Optimizing Immunotherapy. New Approaches, Biomarkers, Sequences and Combinations

  On December 1st will take place in the PRBB Auditorium a new edition of the Congress "Optimizing Immunotherapy. New Approaches, Biomarkers, Sequences and Combinations", organized by Dr. Joaquim Bellmunt and Dr. Edurne Arriola.  In case you need more information please click VI Optimizing Immunotherapy  Registration is already open and it's free. 

 • 29/11/2023

  Understanding the role of PARP-2 in oncogene-driving tumors

  Us convidem al pròxim Seminar organitzat pel Programa recerca en Càncer, que tindrà lloc el dimecres 29/11/2023 a les 14:00 h. El títol serà "Understanding the role of PARP-2 in oncogene-driving tumors" i anirà a càrrec de Nura Lutfi, investigadora predoctoral del grup de recerca en Poly (ADP-ribosa) polimerases. Hospital del Mar Research Institute.

 • 28/11/2023

  Sensibilidad central a la hormona tiroidea y diabetes

  Us convidem al pròxim Hospital del Mar Research Institute Seminar organitzat pel Programa d'Epidemiologia i Salut Pública, que tindrà lloc el martes 28/11/2023 a les 12:00 h. El títol serà "Sensibilidad central a la hormona tiroidea y diabetes" i anirà a càrrec del Dr. Martín Laclaustra Gimeno. Professor Titular Universitat de Saragossa, metge investigador, especialista en Medicina Interna, IIS de Aragó, Hospital Universitari Miguel Servet. Investigador principal del grup Sistema cardiovascular, metabolisme i diagnòstic precoç de la Comunitat d'Aragó.

 • 24/11/2023

  TC Coronario vs. "Coronariografía Invasiva Directa en Dolor Torácico Estable: Estudio DISCHARGE"

  Us convidem al pròxim seminari conjunt del Servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar i el Grup de Recerca Biomèdica en Malalties del Cor del Hospital del Mar Research Institute que tindrà lloc el pròxim divendres 24/11/2023 a les 08:10 h a la Sala Marie Curie. El títol serà "TC Coronario vs. Coronariografía Invasiva Directa en Dolor Torácico Estable: Estudio DISCHARGE" i anirà a càrrec del Dr. José Rodríguez Palomares. Cap de secció d'Imatge Cardíaca del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona.

 • 23/11/2023

  Tuning into brain waves to dissect the functions of hippocampal circuits

  Us convidem al pròxim Hospital del Mar Research Institute Seminar organitzat pel Programa de Neurociències, que tindrà lloc el dijous 23/11/2023 a les 15:00 h. El títol serà "Tuning into brain waves to dissect the functions of hippocampal circuits" i anirà a càrrec de Vitor Lopes dos Santos, PhD. Research Associate MRC Brain Network Dynamics Unit (MRC BNDU). Oxford University.

 • 22/11/2023

  “Programming Hematopoietic Stem Cell fate by CRISPRa technology / Development and Characterization of Antibody Drug Conjugates against p95HER2 for breast cancer”

  Us convidem al pròxim Hospital del Mar Research Institute Seminar organitzat pel programa de càncer que tindrà lloc el dimecres 22/11/2023 a les 14:00h. El seminari constarà de dues xerrades, una a càrrec de Luis Galán, investigador postdoctoral, Grup de recerca en cèl·lules mare i càncer de l'Hospital del Mar Research Institute amb el títol "Programming Hematopoietic Stem Cell fate by CRISPRa technology" i l'altra a càrrec de Santiago Duro, investigador predoctoral del Grup de recerca en redirecció immune, Hospital del Mar Research Institute amb el títol "Development and Characterization of Antibody Drug Conjugates against p95HER2 for breast cancer".

 • 21/11/2023

  BCN Dance your Science: Fem moure la ciència!

  Et proper dimarts 21 de novembre organitzarem la primera edició del BCN Dance your Science al SAT! Sant Andreu Teatre: Reserva la teva entrada. T'hi esperem! Sessió de tarda per a públic general a les 18:15h (EventBrite) Sota la direcció artística del coreògraf Leo Zunda, els i les nostres científiques-ballarines del CRG, ISGlobal, EMBL Barcelona i Hospital del Mar Research Institute ens aproparan a temes tan interessants com: generar records falsos des del laboratori, la comunicació i cooperació de les cèl·lules, el desenvolupament de fàrmacs per millorar les capacitats cognitives de les persones amb Síndrome de Down, els factors urbans que afecten la salut humana o l'ús de bacteris modificats com a tractament per algunes malalties.

 • 20/11/2023

  Nefropatía congestiva: mito o realidad

  Us convidem al pròxim Hospital del Mar Research Institute Seminar organitzat pel Programa d'Epidemiologia i Salut Pública, que tindrà lloc el dilluns 20/11/2023 a les 17:00 h. El títol serà "Nefropatía congestiva: mito o realidad" i anirà a càrrec del Dr. Rafael de la Espriella. Cardiòleg de l'Hospital Clínic Universitari de València adscrit a la unitat d'insuficiència cardíaca i cardiorrenal. Investigador de l'Institut d'Investigació Sanitària INCLIVA.

 • 25/10/2023

  Cell-type modulation of developmental dynamics

  Us convidem al pròxim Invited speakers Seminar, que tindrà lloc el dimecres 25/10/2023 a les 15:00 h. El títol serà "Cell-type modulation of developmental dynamics", a càrrec de la Dra. Laura Modol, PhD, Research Associate. MRC Centre for Neurodevelopmental Disorders. Centre for Developmental Neurobiology. New Hunt's House. Guy's Campus. King's College London.

Previous month December Next month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Legal Notice and Privacy Policy | Cookie Policy | Site Index | Accessibility | Find Us | Contact