IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Agenda

 • 23/01/2020

  Towards a Cancer Mission in Europe

  El proper 23 de gener a les 15:00 h tindrà lloc a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM) la sessió "Towards a Cancer Mission in Europe", organitzada pel Programa de Recerca en Càncer de l'IMIM. La sessió anirà a càrrec d'Alejandro Piris, Cap de l'Àrea de Coordinació Científica del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO).

 • 16/01/2020

  Advance age and fertility

  Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el proper dia 16 de gener a les 13:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "Advance age and fertility" i anirà a càrrec de Miguel Ángel Checa, coordinador del Grup de recerca en infertilitat de Barcelona de l'IMIM i cap de la secció de reproducció humana del Departament d'Obstetricia i Ginecologia del Parc de Salut Mar.

 • 08/01/2020

  Understanding the relevance of DNA methylation changes in immune-mediated disease

  El proper 8 de gener a les 14:00 h tindrà lloc a la Sala Charles Darwin la sessió "Understanding the relevance of DNA methylation changes in immune-mediated disease", organitzada pel Programa de Recerca en Càncer de l'IMIM. La sessió anirà a càrrec del Dr. Esteban Ballestar de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

 • 18/12/2019

  Applications of electroporation in Oncology

  El proper 18 de desembre a les 14:00 h tindrà lloc a la Sala Ramón y Cajal la sessió "Applications of electroporation in Oncology", organitzada pel Programa de Recerca en Càncer de l'IMIM. La sessió anirà a càrrec del Dr. Lluís Mir de la Universitat Sud de París.

 • 12/12/2019

  Secondhand smoke exposure in children: a public health problem

  Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el proper dia 12 de desembre a les 13:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "Secondhand smoke exposure in children: a public health problem" i anirà a càrrec de Mª José López Medina, Servei d'Avaluació i Mètodes d'Intervenció de l'Agència de Salut Pública de Barcelona i professora associada de la Universitat Pompeu Fabra.

 • 11/12/2019

  Waiting for the data integration Godot: Big Data for Clinical Management

  Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el proper dia 11 de desembre a les 12:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "Waiting for the data integration Godot: Big Data for Clinical Management" i anirà a càrrec de Ricard Gavaldà, professor del Departament de Ciències Computacionals de la Universitat Politècnica de Catalunya- Barcelona Tech i Ceo de Amalfi Analytics.

 • 09/12/2019

  Viure pensant en un cervell actiu

  Amb l'envelliment el cervell experimenta certs canvis que afecten la memòria i dificulten l'aprenentatge. Podem prevenir o endarrerir aquest procés? Quines són les claus per mantenir un cervell actiu? El proper dia 9 de desembre a les 11 hores tindrà lloc la xerrada que porta per títol "Viure pensant en un cervell actiu" a càrrec del Dr. Rafael de la Torre, director del Programa de recerca en Neurociències de l'IMIM.

 • 28/11/2019

  Accessibility, density and active use of urban parks in the city of Madrid: An analysis of inequalities by socioeconomic status

  Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el proper dia 28 de novembre a les 13:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "Accessibility, density and active use of urban parks in the city of Madrid: An analysis of inequalities by socioeconomic status" i anirà a càrrec de Mario Fontán Vela, Internal Deputy Coordinator of the MPySP Residents Association (ARES MPSP). Preventive Medicine and Public Health Resident. Hospital Universitario Infanta Leonor.

 • 28 i 29 de novembre 2019

  Advances in Computational Biology

  El BSC, la UPC i l'IMIM organitzen la primera conferència Advances in Computational Biology que reunirà investigadores que treballen en biologia de sistemes, tecnologies òmiques intel·ligència artificial i computació d'alt rendiment amb aplicacions per a la biologia, tant en el sector públic com en el privat. Es tracta d'una conferència oberta a tothom en la qual les organitzadores i les conferenciants són dones.

 • 21/11/2019

  The Current Utility and Future Promise of Liquid Biopsy

  El proper 21 de novembre a les 14:45 h tindrà lloc a la Sala Ramón y Cajal la sessió "The Current Utility and Future Promise of Liquid Biopsy", organitzada pel Programa de Recerca en Càncer de l'IMIM. La sessió anirà a càrrec del Dr. Justin Odegaard, Professor of Pathology, Stanford University. VP Research & Development, Guardant Health.

Previous month January Next month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Legal Notice and Privacy Policy | Cookie Policy | Site Index | Accessibility | Find Us | Contact