Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

20 de març de 2014

Inflamación y estrés oxidativo en los músculos respiratorios y periféricos de pacientes con sepsis grave / Epidemiología del síndrome coronario agudo en España: estimación del número de casos y la tendencia de 2005 a 2049

IMIM, Sala Xipre (173.06) a les 15:30 hores

En el marc del programa de recerca en processos inflamatoris i cardiovasculars us anunciem el seminari que tindrà lloc el proper dia 20 de març a les 15:30 hores a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM), dirigit tant a personal clínic com investigador. El Comitè Executiu del Programa convidarà als autors principals (primer i últim) d’una selecció dels articles publicats durant l’any anterior, a fer una presentació dels resultats en uns 20 minuts més 5-10 de discussió conjunta. Cada sessió mensual del Programa inclourà a més la presentació d’un article publicat l’any anterior amb participació de coautors del Programa en uns 10 minuts amb 5-10 de discussió. Ocasionalment també es podran presentar projectes finançats al llarg de l'any 2012 si es consideren d’interès per als membres del Programa i amb el mateix format de 20 minuts més 5-10 de discussió.

En aquesta ocasió a les 15:30 h tindrà lloc la sessió "Inflamación y estrés oxidativo en los músculos respiratorios y periféricos de pacientes con sepsis grave" impartida per la Dra. Carme Casadevall del grup de recerca en miogènesi, inflamació i funció muscular. A les 15:50 h s'impartirà la sessió "Epidemiología del síndrome coronario agudo en España: estimación del número de casos y la tendencia de 2005 a 2049" a càrrec de la Dra. Irene Román del grup de recerca en epidemiologia i genètica cardiovascular.

More events

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Legal Notice and Privacy Policy | Cookie Policy | Site Index | Accessibility | Find Us | Contact