Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

19 de desembre de 2013

Validez del Sistema de Información para el Desarrollo de la Investigación en Atención Primaria (SIDIAP) en el estudio de enfermedades vasculares: estudio EMMA / A prospective evaluation of neonatal hypoglycaemia in infants of women with gestional dia

IMIM, Sala Xipre (173.06) a les 15:30 hores

En el marc del programa de recerca en processos inflamatoris i cardiovasculars us anunciem el seminari que tindrà lloc el proper dia 19 de desembre a les 15:30 hores a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM), dirigit tant a personal clínic com investigador. El Comitè Executiu del Programa convidarà als autors principals (primer i últim) d’una selecció dels articles publicats durant l’any anterior, a fer una presentació dels resultats en uns 20 minuts més 5-10 de discussió conjunta. Cada sessió mensual del Programa inclourà a més la presentació d’un article publicat l’any anterior amb participació de coautors del Programa en uns 10 minuts amb 5-10 de discussió. Ocasionalment també es podran presentar projectes finançats al llarg de l'any 2012 si es consideren d’interès per als membres del Programa i amb el mateix format de 20 minuts més 5-10 de discussió.

En aquesta ocasió a les 15:30 h tindrà lloc la sessió "Validez del Sistema de Información para el Desarrollo de la Investigación en Atención Primaria (SIDIAP) en el estudio de enfermedades vasculares: estudio EMMA" impartida per la Dra. Maria Grau del grup de recerca en epidemiologia i genètica cardiovascular. A les 16:05 h s'impartirà la sessió "A prospective evaluation of neonatal hypoglycaemia in infants of women with gestional diabetes mellitus" a càrrec de la Dra. Juana Flores del grup de recerca en risc cardiovascular i nutrició.

More events

Related links

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Legal Notice and Privacy Policy | Cookie Policy | Site Index | Accessibility | Find Us | Contact