Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

21 a 23 de juny de 2009

Beyond Extra Virgin Conference 2009

Napa Valley, EUA

Els propers 21 a 23 de juny tindrà lloc a Napa Valley, Califòrnia, el congrés internacional més important dels Estats Units, sobre l'excel·lència en l'oli d'oliva, des de l'agricultura fins a les arts culinàries. Aquesta tercera edició comptarà amb la participació de la Dra. Maribel Covas, coordinadora del grup de recerca en risc cardiovascular i nutrició de l'IMIM-Hospital del Mar.

L'acte  està organitzat pel UC Davis Olive Center, pel Robert Mondavi Institute for wine and food science i pel Culinari Institute of America at Greystone i pretén explorar des de les millors pràctiques de producció fins a les possibilitats culinàries de l'oli d'oliva extra verge de la millor qualitat sent un punt de trobada de xefs, periodistes, científics, productors d'oli i experts en nutrició entre molts altres professionals.

El programa inclou a països i cuines de tot el món, des de països mediterranis com Italia, França, Espanya o Marroc fins a països com Estats Units, Nova Zelanda o Sud Àfrica entre d'altres.

Més informació.

More events

Beyond Extra Virgin Conference 2009

Related links

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Legal Notice and Privacy Policy | Cookie Policy | Site Index | Accessibility | Find Us | Contact