Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

16-12-2022

Tècnic/a Sanitari/a (Grau en Infermeria. Valorarem molt positivament tenir estudis realitzats en la gestió de cures infermeria i gestió de casos).

Ref.:
FIMIM2590-MONTES
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Antonio Montes Pérez
Títol del projecte:
(14843) Ensayo clínico de intervención en fase III, multicéntrico, aleatorizado, con doble enmascaramiento, controlado y con grupos paralelos para confirmar la eficacia y la seguridad de Qutenza® en pacientes con dolor neuropático posquirúrgico.
Grup / Servei:
Grup de recerca en medicina perioperatòria i dolor
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en medicina perioperatòria i dolor (Programa de recerca en neurociències).
Tasques que realitzarà:
Realització dels serveis d'infermeria i de gestió administrativa de pacients (reclutar pacients, recollida de dades antropomètriques, qüestionaris, analítica sang, analítica orina, extracció mostra de cabells, administrar medicació ev. mostres genètica, monitorització constants vitals…) derivats del projecte, necessària per el Servei de Medicina Perioperatòria i de dolor de l'Hospital del Mar amb destinació a la Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques per dur a terme el desenvolupament i la correcta realització de l'assaig clínic de referència.
Formació:
Grau en Infermeria. Valorarem molt positivament tenir estudis realitzats en la gestió de cures infermeria i gestió de casos.
Experiència:
Cerquem professional sanitari amb experiència mínima de 5 anys en les tasques descrites. Valorarem molt possitivament la participació en assaigs clínics i, específicament experència en estudis de dolor crònic.
Coneixements:
Bon nivell usuari Office. Bon nivell anglés.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada parcial (26 hores/setmana) 18508.84 € bruts anuals Gener 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 28-12-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte