Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/01/2024 - Informació general

La Marina Walktrail dona suport a la recerca de l’Alzheimer i altres demències

L'esforç solidari dels marxadors i marxadores que van participar el passat 8 d'octubre a la Marina Walktrail, ha permès recaptar 15.070 euros per finançar la recerca conjunta de l'Hospital del Mar i la Fundació Pasqual Maragall en Alzheimer i altres demències. Aquesta donació es destinarà a impulsar els projectes de recerca dels investigadors adscrits a la unitat creada gràcies a l'aliança estratègica entre l'institut de recerca de l'Hospital del Mar i el centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall.

Xec_Marina_Walktrail

Xec_Marina_Walktrail

Aquest dilluns 22 de gener, el president de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, Xavier Trias, ha fet el lliurament del xec al director de l'Hospital del Mar Research Institute, el Dr. Joaquín Arribas, i al director general de la Fundació Pasqual Maragall i del BBRC, el Dr. Arcadi Navarro. El Dr. Arribas ha volgut destacar "el camí de col·laboració que hem encetat, que confiem que doni fruits de cara a les persones amb aquestes patologies", mentre que el Dr. Navarro ha afegit que la Marina Walktrail és "una col·laboració molt important, el principi d'alguna cosa, estem molt il·lusionats de participar-hi".

Marxa nòrdica solidària

La Marina Walktrail va arribar l'any passat a la seva novena edició amb rècord d'inscripcions. Més de 700 persones, una participació rècord, es van donar cita a la Serralada de la Marina de Santa Coloma de Gramenet per fer esport solidari. Per primera vegada, l'organització va ser conjunta entre la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i la Fundació Pasqual Maragall.

Xec_Marina_Walktrail

Aquesta edició es va centrar a la recerca en Alzheimer i altres demències, objecte del treball que es porta a terme a la Unitat Mixta HMAR Research Institute i el Barcelonaβeta Research Center. Cal tenir en compte que cada tres segons es diagnostica un cas d'Alzheimer al món i que, en aquests moments, no hi ha cap tractament curatiu per aquesta malaltia.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte