Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

13-05-2024

Investigador/a (Doctorat en l'àrea de les Ciències de la Salut).

Ref.:
FIMIM2819-CALON
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Alexandre Calon
Títol del projecte:
Clinical value of tumor-associated fibroblasts in colorectal cancer patients treated with immunotherapy (LABAE235294CALO)
Grup / Servei:
Grup de recerca traslacional en microentorn tumoral
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca traslacional en microentorn tumoral (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
Diseny i desenvolupament del projecte a nivell experimental del projecte. També realitzarà transcriptòmica; tècniques d'histologia; immunohistoquímica; tècniques de biologia molecular; processament de mostres de participants; derivació de cultiu cel·lular primari.
Formació:
Doctorat en l'àrea de les Ciències de la Salut.
Experiència:
Es requereix experiència prèvia en les tasques anteriorment descrites. Experiència en l'estudi dels organoides derivats del participant, edició de gens per CRISPR/Cas9 i microaaray de genoma sencer.
Coneixements:
Coneixements de tècniques de laboratori: citometria de flux, cultiu cel·lular, PCR, tècniques de biologia molecular i altres tècniques per estudiar els efectes cel·lulars (viabilitat, proliferació, apoptosi, migració, invasió, dany a l'ADN). Experiència de mentoria internacional molt recomanable. Es requereix domini de l'anglès i coneixements d'informàtica a nivell ofimàtic i usuari d'Internet.
Informació addicional:
Es valorarà tenir publicats articles en revistes internacionals indexades. Es valorarà positivament l'autonomia en el disseny experimental i interpretació de resultats per dur a terme un projecte científic i experiència en presentació de dades i resultats en públic en anglès.
Contracte:
Post-doctoral 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 28536.49 € bruts anuals Juny 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 21-05-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte