Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

20-03-2024

Tècnic/a de Recerca (Grau d'Educació Superior (240 ECTS) en el camp de les Ciències Socials o de la Salut (per exemple, Salut Pública, Psicologia, Medicina), les Ciències Exactes o Aplicades (per exemple, Enginyeria, Bioinformàtica, Estadística) o en altres camps relacionats.).

Ref.:
FIMIM2796-MORTIER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Philippe Mortier
Títol del projecte:
Towards Personalized Suicide Prevention - Improving Clinical Risk Assessment and Indicated Treatment Allocation among Patients at Risk for Suicide (202220-30)
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Aplicació i actualització contínua dels procediments de seguiment per a garantir que el projecte progressa d'acord amb el pla de treball, els objectius i l'impacte previst; coordinació entre els socis europeus i locals del projecte; coordinació dels paquets de treball del projecte a través de reunions del consorci; comunicació amb el finançador i redacció dels informes de progrés del projecte; gestió dels assumptes contractuals i financers; tasques relacionades amb l'intercanvi de coneixements i les activitats de difusió; i suport en la preparació i presentació d'articles científics i totes les altres comunicacions internes i externes.
Formació:
Grau d'Educació Superior (240 ECTS) en el camp de les Ciències Socials o de la Salut (per exemple, Salut Pública, Psicologia, Medicina), les Ciències Exactes o Aplicades (per exemple, Enginyeria, Bioinformàtica, Estadística) o en altres camps relacionats.
Experiència:
Es valorarà l'experiència prèvia en gestió de projectes, especialment en el context de projectes de recerca europeus. També valorem l'experiència en redacció científica, maneig de dades científiques i experiència prèvia o actual en la realització de recerques en salut mental.
Coneixements:
Es valorarà el bon coneixement d'anglès, espanyol i/o català, així com el bon coneixement de programes informàtics d'ús freqüent en la gestió de projectes (per exemple, Word, Excel i Outlook). A més, valorem (però no exigim) formació formal en Gestió de Projectes.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada parcial (20 hores/setmana) 14664.70 € bruts anuals Maig 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 26-04-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte