Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

18-03-2024

Tècnic/a de Recerca (Grau en Estadística, Bioestadística, Matemàtiques o en l'area de les Ciències de la Salut amb formació acreditada en estadística. Es valorarà Màster o doctorat, preferiblement amb formació/especialització en bioestadística, Epidemiologia o Salut Pública.).

Ref.:
FIMIM2795-DOMINGO
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Laia Domingo Torrell
Títol del projecte:
16152 - Impacto del programa poblacional de cribado mamográfico en la mortalidad por cáncer de mama
Grup / Servei:
Grup de recerca en epidemiologia i avaluació
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en epidemiologia i avaluació (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Anàlisi de dades i presentació de resultats dels projectes de recerca, orientats a la publicació d’articles científics. Creació, depuració i reestructuració de bases de dades. Validació de les dades recollides.
Formació:
Grau en Estadística, Bioestadística, Matemàtiques o en l'area de les Ciències de la Salut amb formació acreditada en estadística. Es valorarà Màster o doctorat, preferiblement amb formació/especialització en bioestadística, Epidemiologia o Salut Pública.
Experiència:
Es requereix: Experiència en maneig de dades i anàlisis estadístics. Es valorarà: Participació en projectes de recerca en l’àmbit de les ciències de la salut, en especial en el disseny i anàlisi d’estudis de cohorts i de casos i controls. · Experiència en el desenvolupament de projectes analítics: elaboració del disseny i pla d’anàlisi, captura i preparació de dades, anàlisi estadístic, validació i presentació de resultats.
Coneixements:
Es demana expertesa preferentment en anàlisis de dades sanitàries. Coneixement de R, SPSS i paquets estadístics avançats. Es valorarà: · Domini de diversos programes estadístics i d’anàlisi de dades: R, SPSS, Stata i/o altres programes. · Coneixements en informàtica: Maneig i depuració de Bases de dades, fulls de càlcul, etc. · Coneixement de l’anglès.
Informació addicional:
Es valorarà: · Capacitat de treball en equip i capacitat de discussió. · Capacitat resolutiva i d’autonomia. El contracte anual pot ser prorrogable. La retribució podrà variar en funció del perfil del candidat/a.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 29329.39 € bruts anuals Abril 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 30-04-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte