Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

28/06/2018

Neighborhoods and Health: A Progress Report

Sala Xipre (1a planta de l'IMIM) a les 13:00h

Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el proper dia 28 de juny a les 13:00h a la Sala Xipre (1a planta de l'IMIM). En aquesta ocasió el títol del seminari serà "Neighborhoods and Health: A Progress Report" i anirà a càrrec de Dustin T Duncan, professor associat del Departament de Salut Poblacional de la Universitat de Nova York i Director del Laboratori d'Epidemiologia Espacial, a la Facultat de Medicina de la Universitat de Nova York.

Resum: El camp dels barris i la salut (de vegades anomenat epidemiologia espacial) ha crescut exponencialment en els darrers quinze anys. El seminari proporcionarà una visió històrica la recerca en torn als barris i la salut, les indicacions recents en els barris i la investigació sanitària, així com de les àrees metodològiques i els àmbits substantius enla recerca en barris i salut, inclosos els mètodes quantitatius en la investigació sanitària del barri, així com la manera com l'estigma del barri pot influir en les disparitats de salut. La investigació del Dr. Duncan i la del camp de l'epidemiologia espacial es resumeixen a la segona edició renovada de Barris i Salut, la qual ha coeditat amb Ichiro Kawachi (pròximament a Oxford University Press, 2018).

El Dr. Dustin T. Duncan, ScD és professor associat del Departament de Salut Poblacional de la Facultat de Medicina de la Universitat de Nova York, on dirigeix el Laboratori d'Epidemiologia Espacial. Com a epidemiòleg social i espacial, estudia com les característiques específiques del barri influeixen en les disparitats de salut individual i salut poblacional. El seu treball inclou l'aplicació de tecnologies geoespacials emergents, com ara dispositius del Sistema de Posicionament Global (GPS) i telèfons intel·ligents, per, examinar, tot i que parcialment, la mobilitat espacial i les xarxes socials als barris. El Dr. Duncan ha completat el seu doctorat i la Beca Postdoctoral Alonzo Smythe Yerby, ambdos dedicats a la epidemiologia social, en la Escola de Salut Pública T.H. Chan de la Universitat de Harvard.

Veure pòster

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte