IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Membres

Investigador Principal 

Toni Celià-Terrassa, Ph.D.

Cap de grup júnior del Laboratori de propietats de les cèl·lules mare canceroses i metàstasi en el grup de Teràpia Molecular del Càncer del Programa de Càncer de l'IMIM. Va obtenir la beca Miguel Servet i es va incorporar al Programa de Càncer de l'IMIM al gener de 2018. Els seus estudis de doctorat ja van descobrir conceptes nous sobre les conseqüències de la transició epiteli-mesènquima (EMT) i la seva reversió durant la colonització metastàtica de teixits distants.

El 2012 es va traslladar a Princeton (NJ, EUA), on va ser becari postdoctoral al Laboratori del Dr. Yibin Kang; Universitat de Princeton (2012-2017). Allà es va especialitzar en la investigació de la metàstasi del càncer de mama. Dilucidar els intricats mecanismes moleculars de les cèl·lules mare mamàries normals i malignes per protegir-se dels senyals del sistema immunitari en el càncer de mama ER-negatiu. A més, ha estudiat també la dinàmica espai-de l'EMT i la MET que genera programes genètics metastàtics clars. En resum, ha fet contribucions notables al camp de les cèl·lules mare mamàries, les cèl·lules mare canceroses i la investigació de la colonització metastàsica.

Contacte: acelia(ELIMINAR)@imim.es

Membres de l’equip 

Anna Hernández, Ph.D.

Investigadora tècnica des de gener de 2018. Es va graduar en Biologia (2007) i M.S. en Biotecnologia molecular (2008) a la Universitat de Barcelona. Va fer el seu doctorat en biomedicina (2017) en el grup de Teràpia Molecular del Càncer de l'Institut d'Investigació Mèdica de l'Hospital del Mar (IMIM).

Contacte: ahernandez(ELIMINAR)@imim.es

Ivan Pérez,Ph.D.candidate

Ivan Pérez, candidat a doctor Alumne de doctorat des de juny de 2018. Es va graduar en Biologia (2015) a la Universitat de les Illes Balears (UIB). També posseeix un títol de M.S. en Investigació i avenços en immunologia molecular i cel·lular (2016) per la Universitat de Granada. Investiga la relació de les cèl·lules mare canceroses (CSC), la formació d'aquestes durant la transició epiteli-mesènquima (EMT), així com els gens relacionats amb la progressió tumoral en el càncer de mama.

Contacte

Lab Leader:
Toni Celià-Terrassa(ELIMINAR)

Tel:
93 3160434

Dr. Aiguader, 88, 2ª Planta
08003 Barcelona

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte