Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

20-09-2022

Tècnic/a de Laboratori (Grau en Biologia o àrees relacionades. Es valorarà tenir el curs d'experimentació animal preferentment el diploma FELASA B o C).

Ref.:
FIMIM2524-NOGUÉS
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Andrea Cerutti
Títol del projecte:
Fallo de respuesta primario y secundario a tratamiento anti-TNF en colitis ulcerosa: papel de los anticuerpos de mucosa microbiotaespecíficos y fármaco-específicos
Grup / Servei:
Grup de recerca en biologia de les cèl·lules B
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en biologia de les cèl·lules B (Programa de Recerca Clínica Translacional).
Tasques que realitzarà:
La persona seleccionada estarà a càrrec de l'organització logística i el manteniment dels equips en relació al projecte objecte d'aquesta convocatòria. Les tasques inclouen processament, etiquetatge i criopreservació de mostres biològiques, incloses mostres de sang i teixit i manteniment de colònies de ratolins. També es responsabilitzarà del manteniment dels registres dels plans experimentals (Quadern de Laboratori).
Formació:
Grau en Biologia o àrees relacionades. Es valorarà tenir el curs d'experimentació animal preferentment el diploma FELASA B o C.
Experiència:
La persona candidata ha de tenir un mínim de 3 anys d'experiència professional com a tècnic/a de laboratori i, també, experiència en el maneig de ratolins i preferiblement colònies. Es valorà l'experiència en les següents tècniques: immunització, sonda oral, extracció i processament d'òrgans, hemorràgia de supervivència, i en biologia molecular i cel·lular.
Coneixements:
Nivell alt d'anglès oral i escrit.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 28062.45 € bruts anuals Octubre 2022

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 27-09-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte