Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

09-09-2022

Tècnic/a de Laboratori (Llicenciatura en Biologia o similar).

Ref.:
FIMIM2516-ALBÀ
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Maria Del Mar Albà Soler
Títol del projecte:
Deciphering de novo gene birth in populations - Research Assistant
Grup / Servei:
Grup de recerca en genòmica evolutiva
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en genòmica evolutiva (Programa de recerca en informàtica biomèdica).
Tasques que realitzarà:
La principal tasca del candidat serà donar suport a la investigació d’investigadors postdoctoral i estudiants de doctorat que treballin en el projecte ERC Advanced Grant NovoGenePop. El principal objectiu del projecte és la identificació de nous transcrits i seqüències traduïdes que tinguin un origen de novo a partir de parts previament no expressades del genoma. Per això, l'investigador ajudarà en la generació de dades de seqüenciació de RNA-Seq i Ribo-Seq a partir de línies cel·lulars limfoblastoides humanes i de primats, i dissenyarà experiments per validar l'expressió de determinats transcrits mitjançant PCR i altres tècniques consolidades. L'investigador generarà informes escrits detallats de les dades generades i elaborarà presentacions orals per a la resta de membres del grup i en el marc de possibles col·laboracions externes. El projecte es durà a terme en col·laboració amb el grup de Tomàs Marquès Bonet de la Universitat Pompeu Fabra.
Formació:
Llicenciatura en Biologia o similar.
Experiència:
Es requereix tenir almenys dos anys d’experiència en un laboratori de biologia molecular. També es requereix tenir experiencia en anàlisis de dades i estadística.
Coneixements:
Es requereix experiència en un ampli ventall de tècniques de biologia molecular, incloent purificació de DNA/RNA, electroforèsis, cultiu cel.lular, immunohistoquímica, PCR. També es necessària experiència previa en el tractament estadístic de les dades. El candidat ha de tenir un nivel d’anglès escrit i oral excel.lent.
Informació addicional:
Contracte per un projecte EU.Aquest contracte és part d’un projecte que ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea dins de l’acord de subvenció Nº 101052538.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 37922.22 € bruts anuals Octubre 2022

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 20-09-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte