Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

25-07-2022

Investigador/a (Doctorat en qualsevol de les àrees següents: Ciències de la vida, Biomedicina, Bioinformàtica o Bioenginyeria) - Programa Investigo 2022

Ref.:
FIMIM2493-CELIÀ
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Antoni Celià Terrassa
Títol del projecte:
Programa Investigo 2022 - Personal investigador amb títol de doctor/a (2022 INV-1 00005 / 100005ID4)
Grup / Servei:
Grup de recerca en cèl·lules mare canceroses i dinàmiques de metastasis
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en cèl·lules mare canceroses i dinàmiques de metastasis (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
Contracte postdoctoral al grup de recerca de Cèl·lules mare i dinàmica de metàstasi del càncer (https://celiaterrassalab.com/), liderat pel Dr. Toni Celià-Terrassa. El Laboratori de Celià-Terrassa es centra en la investigació de metàstasis del càncer de mama. En particular, el laboratori investiga els mecanismes moleculars que regulen les propietats de les cèl·lules mare del càncer (CSC) i la seva interacció amb el microentorn metastàtic. A més, els labaims per revelar els mecanismes subjacents a la metàstasi, la plasticitat cel·lular (és a dir, EMT/MET) i la resistència a la immunoteràpia, com un repte important per orientar de manera eficient la metàstasi del càncer de mama. L'objectiu final és traduir aquestes troballes en beneficis clínics per als pacients amb càncer de mama.
Formació:
Doctorat en qualsevol de les àrees següents: Ciències de la vida, Biomedicina, Bioinformàtica o Bioenginyeria. Es valoraran diferents perfils en referència a l'experiència en biologia molecular i cel·lular, experimentació animal, bioinformàtica i coneixements en àrees relacionades amb la biologia cel·lular i el càncer.
Experiència:
Els candidats han de tenir experiència prèvia en qualsevol dels perfils esmentats anteriorment.
Coneixements:
Es valoraran diferents perfils en referència a l'experiència en biologia molecular i cel·lular, experimentació animal, bioinformàtica i coneixements en àrees relacionades amb la biologia cel·lular i el càncer.
Informació addicional:
El projecte és part de la línia de recerca de metàstasi del càncer de mama, plasticitat cel·lular i resistència a la inmunoteràpia. El nostre grup treballa es comprendre els factors clau per a la sensibilització de tumors en inmunoteràpia utilitzant tecnologies d'ARNm específiques i dirigides. També ens centrem en disseccionar els mecanismes de resistència generats pel microambient dels diferents òrgans metastàsics amb la finalitat de revertir la seva resistència en el cáncer de mama. La investigació comprèn descobriments de nous conceptes bàsics per a una recerca traslacional amb aplicacions clíniques i innovació directes. • Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar una carta de presentació i CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2022/BT/JO%20INVESTIGO/Convocatoria%20JO%20INVESTIGO-FIMIM2493-CELIA.pdf?_t=1658917966
Contracte:
Duració determinada vinculat a programes finançats amb fons europeus (PRTR) 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24300.00 € bruts anuals Octubre 2022

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 29-09-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte