IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Beques i borsa de treball

05-07-2017

Tècnic/a de recerca (Grau en Ciències Biomèdiques o títuació equivalent (300 crèdits)).

Ref.:
FIMIM1752-ALBANELL
Institució
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte
Laura Inés Furlong Nespolo
Títol del projecte
Uncovering resistance to monoclonal antibodies in colorectal and breast cancer (PIE15/00008) (Ref.: 10093)
Grup / Servei
Grup de recerca en teràpia molecular del càncer
Descripció
La persona seleccionada s'incorporarà en el grup de recerca en terapia molecular del càncer (Programa de Recerca en Càncer) per a treballar en el projecte esmentat.
Tasques que realitzarà
Desenvolupament d'una base de dades de marcadors de resistència a la teràpia específica de càncer per aplicar eines de mineria de text. Desenvolupament d'eines bioinformàtiques per a la priorització de marcadors basat en anàlisi de xarxes biològiques i l'impacte de les mutacions.
Formació
Grau en Ciències Biomèdiques o títuació equivalent (300 crèdits).
Experiència
Experiència de treball en equip en projectes de recerca i les tasques descrites anteriorment.
Coneixements
Coneixements de programació en Python, Perl. Coneixement de R. És imprescindible tenir la cau nivell anglès (Certificate in Advanced English).
Informació addicional
Es valorarà positivament formació en Bioinformàtica a nivell de postgrau (per exemple Màster).
Contracte
Projecte de Recerca 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa. 21789.23 € bruts anuals Setembre 2017

Formulari d'inscripció

L’IMIM està acreditat per la Comissió Europea amb el logo HR Excellence in Research que ens compromet amb els principis de la Carta Europea per al personal investigador (European Charter for Researchers) i el Codi de Conducta per a la contractació de personal investigador (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers) i compta amb un Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes que vetlla per la no discriminació en l’àmbit laboral de la nostra Institució. Totes les persones candidates per a aquesta vacant seran considerades en igualtat d’oportunitats sense restriccions per raó de gènere, raça, religió, nacionalitat, condicions físiques, psíquiques o sensorials, orientació sexual, política o qualsevol altra condició personal.

Aquestes dades seran incloses en un fitxer titularitat de la Fundació IMIM, que està degudament inscrit i que garanteix les mesures de seguretatestablertes en la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent. Aquestes dades només seran tractades per part de la FundacióIMIM i no es cediran a tercers sense previ consentiment. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en lanormativa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat at imim.es).

© Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques Nota legal | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte