IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Beques i borsa de treball

18-03-2021

Investigador/a (Doctorat en l'àrea de ciències de salut. Es valorarà tenir el curs d'experimentació animal preferentment el diploma FELASA C).

Ref.:
FIMIM2253-CERUTTI
Institució
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte
Andrea Cerutti
Títol del projecte
Estudio de las respuestas de células plasmáticas de intestino en individuos sanos y en pacientes con enfermedad inflamatoria intestinal (RTI2018-093894-B-I00) (Ref.: 12367)
Grup / Servei
Grup de recerca en biologia de les cèl·lules B
Descripció
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en biologia de les cèl·lules B (Programa de Recerca Clínica Translacional).
Tasques que realitzarà
El candidat realitzarà la seqüenciació del rDNA 16S dels bacteris intestinals. També realitzarà la pròxima generació de gens Ig VDJ de cèl·lules B humanes.
Formació
Doctorat en l'àrea de ciències de salut. Es valorarà tenir el curs d'experimentació animal preferentment el diploma FELASA C.
Experiència
El candidat ha de tenir experiència en immunologia i/o interaccionis hoste-microbi. L'experiència prèvia en immunologia de la mucosa i anàlisi de big data serà un avantatge definitiu.
Coneixements
Es requereix fluïdesa en anglès (tant escrit com parlat)
Informació addicional
La persona candiadata ha de tenir excel·lents habilitats de comunicació, estar orientada a l'equip i ser proactiva.
Contracte
Projecte de Recerca 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 33899.38 € bruts anuals Abril 2021

Formulari d'inscripció

És imprescindible que totes les titulacions sol·licitades estiguin incloses al formulari d'inscripció per ser avaluades. La titulació sol·licitada ha d'haver estat expedida per una universitat Espanyola o degudament homologada pel Ministeri d'Educació d'Espanya, a excepció de les ofertes per posicions predoctorals.

L’IMIM està acreditat per la Comissió Europea amb el logo HR Excellence in Research que ens compromet amb els principis de la Carta Europea per al personal investigador (European Charter for Researchers) i el Codi de Conducta per a la contractació de personal investigador (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers) i compta amb un Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes que vetlla per la no discriminació en l’àmbit laboral de la nostra Institució. Totes les persones candidates per a aquesta vacant seran considerades en igualtat d’oportunitats sense restriccions per raó de gènere, raça, religió, nacionalitat, condicions físiques, psíquiques o sensorials, orientació sexual, política o qualsevol altra condició personal.

Aquestes dades seran incloses en un fitxer titularitat de la Fundació IMIM, que està degudament inscrit i que garanteix les mesures de seguretatestablertes en la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent. Aquestes dades només seran tractades per part de la FundacióIMIM i no es cediran a tercers sense previ consentiment. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en lanormativa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat at imim.es).

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte