IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Beques i borsa de treball

15-01-2021

Investigador/a de recerca (Doctor en Medicina. Es valorarà favorablement el títol d'especialista en Farmacologia Clínica).

Ref.:
FIMIM2224-ALDEA
Institució
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte
Ana Maria Aldea Perona
Títol del projecte
Plataforma ISCIII de soporte para la Investigación Clínica (PT20/00022) (Ref.: 13864)
Grup / Servei
Grup de recerca en farmacologia integrada i neurociència de sistemes
Descripció
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en farmacologia integrada i neurociència de sistemes (Programa de recerca en neurociències).
Tasques que realitzarà
Coordinació de la Unitat de suport en Investigació Clínica, assessoria i desenvolupament d'estudis d'investigació clínica, principalment assajos clínics amb medicaments en col·laboració amb altres unitats de la Plataforma, preparació de protocols d'assaigs clínics per a la seva avaluació per agències finançadores, CEIC i AEMPS, anàlisi de dades d'assaigs clínics i redacció d'informes, investigació en Farmacologia Clínica, redacció d'informes científics i articles per a la publicació i presentació treballs en congressos i reunions científiques.
Formació
Doctor en Medicina. Es valorarà favorablement el títol d'especialista en Farmacologia Clínica.
Experiència
Experiència de al menys 2 anys en el disseny i desenvolupament de protocols d'assaigs clínics de fases I, II, III i IV, de posada en marxa, organització i gestió d'assajos clínics amb subjectes sans i pacients, presentació de projectes científics i experiència de investigació en Farmacologia Clínica.
Coneixements
Coneixement de la Normativa Nacional i Internacional d'Assaigs Clínics.
Informació addicional
Nivell d'anglès alt. Disponibilitat per realitzar alguna guàrdia de la Unitat si l'estudi clínic ho requerís.
Contracte
Projecte de Recerca 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa. 25756.57 € bruts anuals -

Formulari d'inscripció

És imprescindible que totes les titulacions sol·licitades estiguin incloses al formulari d'inscripció per ser avaluades. La titulació sol·licitada ha d'haver estat expedida per una universitat Espanyola o degudament homologada pel Ministeri d'Educació d'Espanya, a excepció de les ofertes per posicions predoctorals.

L’IMIM està acreditat per la Comissió Europea amb el logo HR Excellence in Research que ens compromet amb els principis de la Carta Europea per al personal investigador (European Charter for Researchers) i el Codi de Conducta per a la contractació de personal investigador (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers) i compta amb un Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes que vetlla per la no discriminació en l’àmbit laboral de la nostra Institució. Totes les persones candidates per a aquesta vacant seran considerades en igualtat d’oportunitats sense restriccions per raó de gènere, raça, religió, nacionalitat, condicions físiques, psíquiques o sensorials, orientació sexual, política o qualsevol altra condició personal.

Aquestes dades seran incloses en un fitxer titularitat de la Fundació IMIM, que està degudament inscrit i que garanteix les mesures de seguretatestablertes en la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent. Aquestes dades només seran tractades per part de la FundacióIMIM i no es cediran a tercers sense previ consentiment. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en lanormativa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat at imim.es).

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte