string(64) "https://intraweb.imim.es/exportacions/ofertes_contractes?id=1555" Ofertes de treball - IMIM Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Beques i borsa de treball

21-05-2020

Tècnic/a de recerca (Grau adequat a la naturalesa de les tasques a realitzar. Es valorarà la titulació de Màster en Salut Pública o similar).

Ref.:
FIMIM2138-ALONSO
Institució
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte
Jordi Alonso Caballero
Títol del projecte
MIND/COVID-19: Mental health Impact and NeeDs associated with COVID-19: a comprehensive national evaluation in Spain (COV20/00711) (Ref.: 13557)
Grup / Servei
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública) per a treballar en el projecte esmentat.
Tasques que realitzarà
Gestió de projecte: Suport a la coordinació i la comunicació de l'equip investigador; control de qualitat de la feina de camp, producció i actualització de la documentació de el projecte (electrònica i en paper); aplicació dels protocols específics per a cada àmbit (professionals sanitaris; casos COVID i contactes atesos en atenció primària i hospitalària, i població general). Manteniment de l'web de el projecte i suport en les tasques de revisió bibliogràfica i la producció d'articles científics.
Formació
Grau adequat a la naturalesa de les tasques a realitzar. Es valorarà la titulació de Màster en Salut Pública o similar.
Experiència
Experiència en estudis d'investigació en epidemiologia, salut pública i salut mental.
Coneixements
Es valoraran els coneixements avançats en ofimàtica, estadística, anglès.
Informació addicional
1 any de contracte. Incorporació immediata. Resumen del projecte: un estudi de cohort potencial de tres grups: (1) casos COVID-19 o contactes propers aïllats recentment o en quarantena; (2) treballadors sanitaris; i (3) la població general, inclosos els adults i els nens / adolescents. Contractació a través de serveis de vigilància epidemiològica, hospitals, centres d’atenció primària de 6 comunitats autònomes espanyoles (grups 1 i 2), una enquesta de taulers (grup 3 - adults) i mostreig de boles de neu a través de les xarxes socials (grup 3 - nens / adolescents). Les enquestes basades en la web en el nivell de base i el seguiment de 6 mesos avaluen: la vida actual i l'estat de l'ocupació; Estat de la infecció per COVID-19; salut mental (estrès postraumàtic, pànic, depressió, ansietat, consum d’alcohol, suïciditat; ús de serveis); funcionament psicològic; salut i qualitat de vida. Els mòduls específics se centren en l’impacte d’aïllament o en quarantena (grup 1) i en l’atenció als pacients amb COVID-19 (grup 2). Es realitzaran 2 seguiments a curt termini i una enquesta de seguiment de 6 mesos. Els resultats proporcionaran coneixement sobre la magnitud i la dinàmica dels símptomes de salut mental associats a COVID-19 a Espanya. Es produiran recomanacions sobre la necessitat d’atenció per millorar la salut mental.
Contracte
Projecte de Recerca 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa. 34978.99 € bruts anuals Juny 2020

Formulari d'inscripció

És imprescindible que totes les titulacions sol·licitades estiguin incloses al formulari d'inscripció per ser avaluades. La titulació sol·licitada ha d'haver estat expedida per una universitat Espanyola o degudament homologada pel Ministeri d'Educació d'Espanya.

L’IMIM està acreditat per la Comissió Europea amb el logo HR Excellence in Research que ens compromet amb els principis de la Carta Europea per al personal investigador (European Charter for Researchers) i el Codi de Conducta per a la contractació de personal investigador (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers) i compta amb un Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes que vetlla per la no discriminació en l’àmbit laboral de la nostra Institució. Totes les persones candidates per a aquesta vacant seran considerades en igualtat d’oportunitats sense restriccions per raó de gènere, raça, religió, nacionalitat, condicions físiques, psíquiques o sensorials, orientació sexual, política o qualsevol altra condició personal.

Aquestes dades seran incloses en un fitxer titularitat de la Fundació IMIM, que està degudament inscrit i que garanteix les mesures de seguretatestablertes en la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent. Aquestes dades només seran tractades per part de la FundacióIMIM i no es cediran a tercers sense previ consentiment. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en lanormativa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat at imim.es).

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte