IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Beques i borsa de treball

11-06-2019

Investigador/a (Grau en Psicologia, especialització en psicologia clínica i de la salut. Doctorat en Biomedicina. Master en Neurociències. Llicenciatura en Biologia Humana, es valorarà especialització en recerca biomèdica).

Ref.:
FIMIM2012-DE LA TORRE
Institució
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte
Rafael De La Torre Fornell
Títol del projecte
Clinical Validation of the Bordeaux Maze Test (Internal Reference: BORMATE/2, version 2.1)
Grup / Servei
Grup de recerca en farmacologia integrada i neurociència de sistemes
Descripció
La persona seleccionada s'incorporarà en el grup de recerca en farmacologia integrada i neurociència de sistemes (Programa de recerca en neurociències) per a treballar en el projecte esmentat.
Tasques que realitzarà
Avaluació cognitiva de pacients amb discapacitat intel.lectual, correcció de tests cognitius, gestió de bases de dades, explotació de resultats.
Formació
Grau en Psicologia, especialització en psicologia clínica i de la salut. Doctorat en Biomedicina. Master en Neurociències. Llicenciatura en Biologia Humana, es valorarà especialització en recerca biomèdica.
Experiència
Es requereix experiència prèvia en avaluació cognitiva de pacients amb Síndrome de Down. Experiència en psicologia clínica.
Coneixements
Imprescindible coneixements d'ofimàtica i anglès.
Informació addicional
Es valorarà tenir publicacions.
Contracte
Projecte de Recerca 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa. 22422.98 € bruts anuals Juliol 2019

Formulari d'inscripció

És imprescindible que totes les titulacions sol·licitades estiguin incloses al formulari d'inscripció per ser avaluades. La titulació sol·licitada ha d'haver estat expedida per una universitat Espanyola o degudament homologada pel Ministeri d'Educació d'Espanya.

L’IMIM està acreditat per la Comissió Europea amb el logo HR Excellence in Research que ens compromet amb els principis de la Carta Europea per al personal investigador (European Charter for Researchers) i el Codi de Conducta per a la contractació de personal investigador (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers) i compta amb un Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes que vetlla per la no discriminació en l’àmbit laboral de la nostra Institució. Totes les persones candidates per a aquesta vacant seran considerades en igualtat d’oportunitats sense restriccions per raó de gènere, raça, religió, nacionalitat, condicions físiques, psíquiques o sensorials, orientació sexual, política o qualsevol altra condició personal.

Aquestes dades seran incloses en un fitxer titularitat de la Fundació IMIM, que està degudament inscrit i que garanteix les mesures de seguretatestablertes en la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent. Aquestes dades només seran tractades per part de la FundacióIMIM i no es cediran a tercers sense previ consentiment. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en lanormativa dirigint-se per escrit al Servei de Recursos Humans-IMIM (RRHHconfidencialitat at imim.es).

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte