IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Software públic-GRANMO

Nova versió del conegut programa de càlcul de grandària mostral GRANMO de lliure utilització. Aquest programa va ser desenvolupat fa més de dues dècades pel Consorci URLEC, més concretament pels grups de recerca en Risc Cardiovascular i Nutrició i en Epidemiologia i Genètica Cardiovascular del Programa de Recerca en Processos Inflamatoris i Cardiovasculars de l’IMIM-Hospital del Mar, i el nombre d’usuaris no ha deixat de créixer.

Aquesta nova versió respon a la necessitat de poder instal·lar el programa en qualsevol tipus d’entorn informàtic.Tot i que la versió està molt provada, agrairem molt que ens feu arribar qualsevol problema que pugueu trobar a: jvila(ELIMINAR)@imim.es.

  • GRANMO v7.11 zip: Programa per al càlcul de la grandària de mostra i de la potència d'un contrast d’hipòtesi. Març 2011.
  • GRANMO v7.11 versió instal·lable per a Windows: Programa per al càlcul de la grandària de mostra i de la potència d'un contrast d’hipòtesi. Març 2011.
  • GRANMO v7.11 Online: Programa per al càlcul de la grandària de mostra i de la potència d'un contrast d’hipòtesi. Març 2011.

Per la versió ZIP

Un cop descomprimit la calculadora és un sol fitxer en format HTML, compatible amb qualsevol sistema operatiu i versió de navegador. Es requereix que el navegador de l'usuari tingui activada l'opció de permetre javascript (ho està per defecte).

Per la versió instal·lable per a Windows:

Instal·lació: Descomprimir el fitxer GRANMO.zip, fer doble clic sobre l'autoexecutable i seguir les instruccions de l'assistent.

Posta en marxa: A l'activar el programa, aquest s'obrirà amb el navegador que tingui per defecte l'usuari.

Desinstal·lació: Execuar Uninstall

Aquesta versió ha estat desenvolupada amb el suport de la Xarxa HERACLES (ISCIII-RETIC RD06/0009).

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte