Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

29/06/2020 - Informació general

Chemotargets una de les top-20 companyies biotech espanyoles a seguir segons la revista tecnològica del Financial Times

L'spin-off de l'IMIM va ser fundada el 2006 pel Dr. Jordi Mestres

Aquest mes Sifted, la revista tecnològica del Financial Times, ha contactat amb diferents experts de la indústria tecnològica i en analitzar dades sobre inversions ha conclòs que l'ecosistema emprenedor espanyol compta amb unes startups sanitàries d'alta qualitat, que van des del descobriment de fàrmacs fins a les noves teràpies de realitat virtual. En la seva última edició, Sifted ha publicat un llistat de les millors start-ups sanitàries d'Espanya entre les que hi figura Chemotargets, l'spin-off de l'IMIM fundada el 2006 pel Dr. Jordi Mestres, coordinador del grup de recerca en Farmacologia de Sistemes de l'IMIM.

Chemotargets és una companyia que ofereix metodologies d'última generació amb capacitat predictiva que permeten a la indústria farmacèutica i biotecnològica accelerar el disseny i optimització de candidats a fàrmacs i millorar l'eficiència en el cost i la seva seguretat. La seva plataforma CLARITY® cobreix tot l'àmbit del descobriment i desenvolupament de fàrmacs, des del disseny de novo de molècules per nous targets fins la farmacovigilància en l'etapa de mercat dels fàrmacs.

Recentment Chemotargets ha signat un acord estratègic amb l'IMIM per tal d'accelerar el disseny de noves teràpies contra el càncer.

Veure article

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte