Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

30/09/2022 - Acte

Open PRBB 2022: El 8 d'octubre obrim de nou les portes a la ciutadania

Després de dos anys de pandèmia el pròxim dia 8 d'octubre de 10:00 a 14:30 h arriba una nova edició presencial de l'OpenPRBB per veure i escoltar la ciència de primera mà. Els diferents centres de recerca del PRBB oferirem una gran diversitat d'activitats gratuïtes per a tota la família.

Durant el matí de dissabte, els majors de 12 anys podran conèixer la ciència de la mà dels seus protagonistes amb les visites guiades. De 10:00 a 13:30h tenim preparades diverses rutes que, simultàniament, recorreran l'edifici i visitaran diferents laboratoris. En el cas de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM-Hospital del Mar) podreu visitar la Unitat d'Assajos Clínics , els laboratoris antidoping, de teràpia molecular del càncer, de cèl·lules mare i càncer, de  patologia crítica, el grup de recerca Neurovascular i el Biobanc on cadascun d'ells us explicarà en què consisteix la seva tasca i la recerca que estan realitzant actualment.

Així mateix l'IMIM un any més organitza el taller "Mesura la teva salut cardiovascular" on es calcularà el risc que tens a patir una malaltia coronària en els propers 10 anys i què pots fer per prevenir-la. A més participarà en l'organització d’un taller nou que porta per nom "Descobreix l'Estabulari" en el que s'explicarà com es fa recerca amb models animals i en quines instal·lacions viuen? Proposem als visitants que es converteixin en investigadors/res i facin un recorregut fictici per un Estabulari.

Per últim la Dra. Judit Villar, investigadora del grup de recerca en patologia infecciosa i antimicrobians de l'IMIM i metgessa adjunta del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar i responsable de la Unitat de Salut Internacional del mateix centre participarà en una de les xerrades científiques que s'organitzen i que porta per títol "Motivos para no vacunarse".

Les mares i pares que vulguin visitar l'edifici i vinguin acompanyats amb menors d'entre 6 i 12 anys, tindran a la seva disposició l'espai menut, on la canalla podrà gaudir de jocs i activitats.

Per veure el programa i participar a les visites: EventBrite

Aquesta Jornada de Portes obertes dirigida a tota la ciutadania, és  possible gràcies a la participació dels gairebé 200 voluntaris dels diferents centres del PRBB. El nostre agraïment a tots i totes. 

No us perdeu l’Open PRBB! Us hi esperem!

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte