IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Expedient 01/2015

La Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) convoca el procediment obert referent a la contractació relativa al subministrament d'un sistema de seqüenciació massiva.

Expedient 02/2014

La Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques convoca el procedimiento abierto referente a la contratación de un servicio de análisis de concentraciones en plasma de compuestos organoclorados. Este expediente está financiado por subvención del ISCIII en el marco del proyecto con código PI13/00020, y se encuentra cofinanciado con fondos FEDER.

Expedient 02/2013-PR

Acord de pròrroga del Servei de Manteniment normatiu, predictiu, preventiu i correctiu dels aparells d'electromedicina de la Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques.

Expedient 09/2013

La Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) convoca el procediment obert referent a la contractació relativa al servei d'una CRO per a les tasques relacionades amb l'estudi Registro español de fracturas osteoporóticas.

Expedient 08/2013

La Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) convoca el procediment obert referent a la contractació del servei de neteja, desinfecció i esterilització a les instal·lacions del Centre.

Expedient 06/2013

Procediment obert referent a la contractació relativa al servei d'una organització de recerca per contracte (CRO) per al desenvolupament de l'estudi Adherència en triple teràpia per l'Hepatitis c (AdHOC).

Expedient 02/2013

La Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) convoca el procediment obert referent a la contractació del servei de manteniment normatiu, predictiu, preventiu i correctiu dels aparells d'electromedicina.

Expedient 01/2013

La Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) convoca el procediment obert referent a la contractació del servei de bugaderia.


Notice: Undefined variable: searchForm in /webs/test.imim.cat/infocorporativa/contracteprocedimentobert.html on line 489

Notice: Undefined variable: contentPublisDestacades in /webs/test.imim.cat/infocorporativa/contracteprocedimentobert.html on line 490

Notice: Undefined variable: contentPublisActuals in /webs/test.imim.cat/infocorporativa/contracteprocedimentobert.html on line 491

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte