IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Vols ajudar a avançar la ciència? Fes-te voluntari

Estudi ACTIU

Període reclutament: November 2020 - June 2022

CANreduce: Vols reduir el teu consum de cannabis?

En què consisteix l’estudi?

Aquest és un estudi liderat per un equip multidisciplinari integrat per professionals de la salut de les branques de la psiquiatria, la psicologia, la infermeria i del treball social.

CANreduce es basa en els enfocaments de la teràpia cognitiu-conductual i inclou, entre altres coses, un diari de consum i 8 mòduls específics d'entrenament.

L'ús d'aquesta eina és gratuït i anònim. Tota la informació és estrictament confidencial. A més, per cada seguiment realitzat, rebràs una compensació en forma de xec de regal Amazon.

El cànnabis pot causar problemes en diferents àmbits de la vida. Molts usuaris habituals volen reduir el consum o aturar-lo del tot. Però no sempre és facil.

La primera versió de CANreduce, que ja ha demostrat ser eficaç, ha estat recentment optimitzada, de manera que ara l'eficàcia de la nova versió ha de ser avaluada científicament. Per a això, busquem usuaris que vulguin reduir el seu consum de cànnabis i que estiguin disposats a participar en aquest estudi de validació.

Després d'un breu registre, l'eina d'autoajuda pot utilitzar-se durant 6 setmanes. Només cal omplir en línia uns pocs qüestionaris addicionals per a comprovar si CANreduce és tan efectiu com s'espera.

Tots els estudis

<p>CANReduce</p>

CRITERIS D’INCLUSIÓ

  • Consentiment informat via aplicació
  • Edat mínima de 18 anys
  • Consum de cànnabis com a mínim 1 cop a la setmana durant l'últim mes
  • Com a mínim 1 connexió a internet per setmana i una adreça de correu electrònic vàlida
  • Bon Coneixement i domini del castellà

CRITERIS D’EXCLUSIÓ

  • Participació en altres tractaments psicosocials o farmacològics per a la reducció o l'abandonament de l'consum de cànnabis
  • Malaltia psiquiàtrica tractada farmacològicament o qualsevol antecedent de psicosi, esquizofrènia, trastorn bipolar tipus I o pensaments suïcides o homicides actuals significatius
Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Dr. Aiguader, 88, 08003 Barcelona
Vegeu la situació al Google Maps
Tel: 93 316 04 00 · Fax: 93 316 04 10

Segueix-nos a les xarxes socials:

  • Twitter
  • Canal YouTube